четвртак, 20. јул 2017.

5 serija koje morate pogledati


Zdravo svima ! Leto je imamo previse slobodnog vremena,pravo vreme da pogledamo sve serije koje nismo mogli od skolskih obaveza. Pa da ne duzim.

1. Gossip girl 


Prva serija,jeste i moja omiljena. Jos uvek je gledam trrenutno sam na 4. sezoni. To je klasicna tinejdzerska serija u kojoj se desava puno ljubavi,ali im jedan blog razara veze.


2. Pretty Litlle Liars 


Ova serija pod nazivom " Slatke male lazljivice " je slicna prvoj.
Tu se radi o pet devojaka,od kojih ce jedna nestati. Onda iznenada ostalim devojkama stizu neke creepy poruke sa potpisom A.

3. Awkward


U ovoj seriji devojka ima probleme u skoli,medjutim ona se zaljubljuje u jednog decka,koji je popularan. Da li ce njihova ljubav uspeti ostaje na vama da saznate !

4. Castle 




Ova serija je veoma zanimljiva i preporucujem je svima. Desava se ljubav izmedju pisca i policajke. Medjutim tu se desavaju razna ubistva,ali je tu i popratna njihova ljubav.

5. Arrow


Arrow je odlicna serija,koju mogu da gledaju i decaci i devojcice.
U njoj sin milionera se zaglavljuje na pustom ostrvu,nakon velike oluje. Tamo ce se zaljubiti i on se vraca nakon 5 godina.

To bi bilo to! Da li ste gledali neke od ovih serija ? Ukoliko znate neku odicnu seriju koju bih mogla pogledati pisite mi.

Ove serije mozete pronaci na ( ovde ).
Serija Castle ( ovde ).
Serija Awkward ( ovde ) . 


8 коментара:

  1. Gledala sam seriju gossip girl i prezadovoljna sam sa njom,gledala sam je prošle godine preko letnjeg i baš sam uživala! Serija je bila baš ali baš jako dobra. Takođe sam gledala i pretty little liars preko fox life isto se prošle godine emitovala i ove se emituje,ali ja sam jedno jutro banalno gledala bila je tada 1 ili 2 epizoda čini mi se i to repriza i serija mi se svidela i tako sam zapravo je zavolela i počela je gledati.♥
    Stigao je novi post! Bilo bi mi drago kada bi ga pročitala i ostavila tvoje mišljenje u komentaru! Hvala!♥ Link - http://laurevoir.blogspot.rs/2017/07/misli-dobropa-ce-dobro-i-biti.html

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti na divnom komentaru!Pogledacu naravno i zapraticu te,drago mi je da ti se dopada ! <3

      Избриши
  2. Gledala sam Castle i Gossip Girl odlicne su ! Super postt,mnogo mi se dopada ! :)

    ОдговориИзбриши
  3. Odlican post! Ja uskoro pocinjem sa pisanjem bloga pa cu link ostaviti na nekom o drugih postova. Vidim da si i ti pocetnik pa zelim ti srecu !

    ОдговориИзбриши
  4. Gledala sam Awkward i odlicna je preporucujem svima! Pogledaj Teen wolf svidece ti se ! :)

    ОдговориИзбриши